70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Shoppingkurve

Shoppingkurve

ManneQ.com har den store fornøjelse at kunne præsentere dig for en helt enestående indkøbstrolley: Yacht-trolley'en, som vi også kalder den. Indkøbstrolley'en fylder intet i bilen eller båden, når den er klappet sammen, du åbner den med to snuptag, trækker håndtaget op og kan derpå gå rundt i forretningen i ro og mag og samle varerne sammen. Vel tilbage ved bilen - eller båden - trykker du håndtaget ned og ind med indkøbstrolley'en! Lige nu har vi specialtilbud på shoppingkurven ved køb af 2 eller 5 indkøbstrolley'er. Du skal da også se videoen i produktomtalen!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Yacht-trolley ikke kun for sejlere

Du behøver sandelig ikke være den lykkelige ejer af en sejlbåd for at få glæde af vores shoppingkurv med hjul og håndtag.

Alle, der skal handle, vil have gavn og glæde af denne smarte kurv. Den fylder intet, når den er klappet sammen, og den rummer mere end 60 liter varer, når den er slået ud. Med ganske få tag 'knapper' du kurven ud, triller den let og elegant gennem forretningen, mens du fylder varerne i den, lægger varerne tilbage, når de er betalt, triller hurtigt hen til bilen og stiller kurven ind i bagagerummet, og når du er kommet hjem og kurven igen er tom, klapper du den kvikt sammen og stiller den væk af vejen.

ManneQ.com er stolte over at kunne præsentere denne smarte indkøbskurv, som også betyder, at du aldrig skal stå og spejde efter en ledig kurv i supermarkedet. Hvis du anskaffer en 3-4 indkøbstrolley'er, kan hele familien nemt samle og hjembringe alle varerne på selv de helt store indkøbsture efter mad til hele ugen eller måneden.

Yacht-trolley'en er forsynet med et teleskopisk håndtag, der hurtigt trækkes op, og fire letløbende og næsten lydløse hjul.

Kort sagt, der er ingen undskyldning for, at du ikke også skal gøre dine indkøbsture meget lettere med denne geniale rullekurv.

Uanset, om det er din bil eller din sejlbåd, du bruger din tid på.

Bemærk, at der er store penge at spare ved at købe 2 eller 5 indkøbstrolley'er ad gangen.