70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Aldrig mere krøllet tøj – en guide til de bedste dampere på markedet

En guide til de bedste dampere på markedet

Du kender det sikkert godt, fragtmanden ringer på døren og leverer endelig de mange papkasser fyldt med flotte varer som du har bestilt, og som du har glædet dig til at pakke op. Der er bare ét problem, for de er helt krøllede og ligner langt fra de smukke gevandter som du har glædet dig til at få hjem. Heldigvis kan de hurtigt blive flotte, glatte og salgsklare igen, ved brug af en kraftig og effektiv damper, som på få sekunder fjerner krøller og folder, på en fantastisk nem og effektiv måde, helt som havde du strøget dem. 

Hvad er en damper egentligt? 

En damper eller steamer, fungerer ved at man hælder vand i en beholder, som derefter bliver opvarmet til damp, som bruges til at udglatte tøjet. En damper er super hurtig og nem at bruge, da den ikke kræver hverken strygebræt- eller jern og den er derfor både tids- og pladsbesparende. En damper virker, modsat et  strygebræt der presser tøjet fladt, ved at udglatte stoffet ved hjælp af varm damp og kan i mange tilfælde være mere skånsom overfor delikate materialer som fx silke og viskose. Du benytter den ved at holde håndtaget med damp henover folderne der skal udglattes og dampen får derefter tøjet til at glatte sig ud på få sekunder.  

Hvordan vælger man den rette damper? 

Først og fremmest er det vigtigt at tænke på, hvor meget damperen kommer til at blive brugt og hvor mange liter vand den skal kunne indeholde. Er det til en stor butik med mange varer der skal dampes, kan det være en fordel at investere i en kraftig damper, med en stor vanddunk og en lang ledning, så den kan komme rundt i forretningen uden problemer.

Er det derimod vigtigere for dig at det går hurtigt, kan det være en fordel at vælge en damper der er klar til brug på blot 1 minut og som er nem og handy at bruge, selv som nybegynder.

Vedligeholdelse af din damper

For at passe bedst på din damper er det vigtigt at afkalke den fra tid til anden med et miljøvenligt afkalkningsmiddel som du nemt finder på siden. Hvis du husker at afkalke din damper med jævne mellemrum, kan du være sikker på at din nye damper vil holde i mange år og spare dig for utallige timer med strygetøj. 

Alt i alt er det vigtigste at du finder en damper der passer til dit og jeres behov, så du får ultimativ udbytte af din nye damper. Nedenfor har vi samlet et udvalg af dampere som uden tvivl vil gøre hverdagen meget lettere. 


De 3 bedste tøjdampere på markedet 


Steamer Pro 2, 1500 W


Steamer Pro 2, 1500 W


Pris: 4.950,00         Levering: 00,00         Totalpris: 4.950,00         Læs mere


Tøjdampernes Rolls Royce 

Denne tøjdamper kan meget vel beskrives som den ultimative steamer, da du her får en yderst professionel og robust model, udviklet til at give en optimal damp-ydelse, når du vil dampe tøj, sterilisere sengetøj og meget mere. Her får du optimal bevægelsesfrihed, da el-ledningen er hele 5 meter lang og med en vægt på 5,6 kg, kan du nemt bevæge dig rundt med den. En ekstra fordel ved lige præcis denne model, er at der kan tilkøbes en tre meter lang ekstra-slange med mundstykke på, som giver mulighed for at nå toppen af et gardin eller lignende, helt uden at skulle stå op på en stige. 

Nem at bruge, nem at gå til 

Den medfølgende høje tøjstang på damperen er en fordel når der skal dampes tøj, da den lader dig have hænderne fri, hvilket gør dampningen væsentligt lettere.

Den rustfri ståltank kan holde 2,5 liter almindeligt postvand i beholderen, som det polerede aluminiumshoved sørger for at sprede effektivt ind i hele stoffet, for ekstra hurtig udglatning. Såfremt der er behov for at skabe knivskarpe læg og sømme kan Steamer Pro 2 også bruges som et strygejern. 

Her får du altså investeret i en ultra professionel damper som virker hurtigt, og effektivt og som virkelig kan holde i mange år, så længe den bliver afkalket fra tid til anden. 

Fordelene ved Steamer Pro 2, 1500 W

 • Yderst robust damper
 • 5 meter lang el-ledning
 • Mulighed for tilkøb af 3 meter lang slange
 • Vægt på 5,6 kg 

Handy letvægt K9 tøjdamper med tøjstang og hjul 

Steamer, handy letvægt K9 tøjsteamer med tøjstang og hjul


Pris: 1.295,00         Levering: 60,00         Totalpris: 1.355,00         Læs mere


Vores bedst solgte tøjdamper 

Kvalitet til prisen, er hvad du får med denne damper, hvor du let, hurtigt og effektivt kan fjerne folder, løfte luven og glatte tøjet. Grunden til denne damper er så populær, er at den udover at kunne dampe tøj og stoffer, også kan klare møbelstoffer, gardiner og tæpper. Den er derudover også god at bruge til sterilisation af madrasser, dyner, hovedpuder og meget andet, idet steamerens damp effektivt dræber bakterier og støvmider. Den er derfor god at bruge professionelt såvel som til hjemmebrug. 

Kvalitet til en god pris

Damperen her, giver dig friheden til ikke at skulle gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Her får du en letløbende damper, med en stor dunk der rummer hele 3,5 liter vand som nemt og hurtigt kan genopfyldes med postevand fra hanen. Det er super nemt at betjene denne damper, da den leverer damp non-stop i 2 timer, og samtidig slukker automatisk når alt vandet er brugt. Der er altså intet at bekymre sig om med denne steamer, bare hæld vand i, sæt den i kontakten og du er klar til at få udglattet dit tøj på få sekunder.   

Fordelene ved handy letvægt tøjsteamer

 • Kvalitet til prisen 
 • Kan bruges professionelt og til hjemmebrug
 • 3,5 liters vanddunk 
 • Slukker automatisk når vandet er brugt op

Tøjsteamer – Quick Steam II


Steamer - Quick Steam II, to trin 1300/1600 W


Pris: 995,00         Levering: 00,00         Totalpris: 995,00         Læs mere


Kvik, hurtig og klar på 1 minut 

Er tålmodighed en dyd, du aldrig rigtigt har forstået? Så vil du elske denne damper, der på bare ét minut har dampen strømmende ud. Her behøver du ikke at vente længe på at komme gang – her kan du tværtimod bare fylde vandet i, sætte damperen i en stikkontakt og vupti, så er du klar til at dampe. 

Fiks på fødderne 

Denne steamer kan benyttes af alle, da den er super nem at betjene. Da den leveres med letløbende hjul og ikke vejer mere end 4,9 kg er den ydermere nem og hurtig at flytte rundt med.  Med en vandkapacitet på 1,9 liter er det ikke den største vanddunk, så hvis der er meget der skal dampes kan det godt ske at den skal fyldes op nogle gange. Til gengæld tager opvarmningen af vandet kun 1 minut så på den måde behøver en opfyldning ikke at tage lang tid. En Quick Steam II damper har en justerbar tøjstang til at hænge tøjet eller steamer hovedet på/i og den er derfor ekstra nem at bruge når der skal dampes tøj.

Fordelene med Quick Steam II  

 • Klar til brug på 1 minut
 • Nem at bruge, nem at betjene
 • Justerbar tøjstang til at hænge tøj på
 • God til prisen