70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Bedst i Test - De fem bedste tøjstativer

De 5 bedste tøjstativer

Minimalistisk, praktisk eller pladsbesparende? Når dine varer skal tage sig bedst muligt ud, er det vigtigt med et flot stativ der passer til både din indretning og vareudvalg. Det kan dog være svært at vælge blandt det store udvalg på markedet, og det kan sommetider føles som lidt af en jungle at navigere i, for hvad er egentligt forskellen, og hvad skal du være bevidst om, når du vælger jeres næste stativ?

Hos ManneQ.com er vi specialister indenfor alle former for butiksinventar, mannequiner og giner, hvorfor du her, finder en gennemgang af vores 5 bedste tøjstativer, så du kan finde det bedste stativ til lige netop din indretning.

Om du er på jagt efter et godt stativ til en lav pris, eller et eksklusivt stativ der både pynter og er praktisk, finder du det her. Det kan dog være svært at vælge, så vi har gjort det lettere for dig, med en gennemgang af de forskellige tøjstativer og hvad de hver især kan tilbyde, så det eneste du skal beslutte er, hvad der er den bedste løsning for dig.


V-formet tøjstativ

V-formet Tøjstativ


Pris: 698,00         Levering: 60,00         Totalpris: 758,00         Læs mere


Flot tøjstativ i stilrent design

Hvis du er på jagt efter et elegant og stilrent stativ kan du med fordel vælge det V-formede stativ som fremviser tøjet på bedst mulig måde. Det minimalistiske design giver dig et utal af muligheder for at ”re-designe” dit eget stativ fx ved at pryde det med dobbelte fronthæng, hvor tørklæder, T-shirts og diverse kan fremvises på en flot og funky måde – det er kun fantasien der sætter grænser. 

Smalt i længden

Stativet fylder med sin 100 cm i bredden ikke meget i landskabet og kan derfor med fordel kombineres med flere stativer af samme slags for en større effekt. Det V-formede stativ fås også i en mindre størrelse og de to stativer kan med fordel kombineres, da de komplementerer hinanden godt.

Ønsker du et stilrent og elegant stativ med mange muligheder, kan du med fordel vælge det sorte V-formede stativ i den smalle- eller den brede udgave, hvis ikke du vælger at gå efter en kombination af dem begge. Her får du altså et elegant og tidsløst stativ, som giver dig et utal af muligheder, for at fremvise dine varer på en kreativ måde.

Fordele ved det V-formede tøjstativ

 • Enkelt og stilrent design
 • Smalt i længden
 • Mulighed for mængderabat

Maxi Tøjstativ

Maxi Tøjstativ


Pris: 729,00         Levering: 129,00         Totalpris: 858,00         Læs mere


Når billigt er bedst

Hvem siger, at det behøver at være dyrt og besværligt at vælge et nyt tøjstativ? Med MAXI tøjstativet får du masser af plads til ophæng, da stativet med sine 180 cm længde har plads til mange bøjler. Da der ydermere er mulighed for at tilkøbe en ekstra centerstang, således at der kan hænge tøj i to rækker, er dette det perfekte stativ til dig, der har brug for flest mulige ophæng, på mindst muligt plads.

Stativet er 152 cm højt som fast højde, men såfremt du ønsker det, kan du forøge højden med op til 60 cm ved tilkøb af to centerrør. Stativet her kan altså tilpasses, såfremt du ønsker ekstra højde og plads. Med MAXI tøjstativet får du altså et super stativ, til en skarp pris, som nemt kan tilpasses dine behov. Det er et godt og solidt tøjstativ, som fungerer som det skal i praksis.

Tøjstativet er samtidig nemt at flytte rundt på, da det bliver leveret med fire plastikhjul på ø 51 mm, som også kan udskiftes med større hjul såfremt du ønsker det. Det skal dog nævnes, at det ikke er muligt at bestille hjul med en bremse til stativet.

Fordele ved et Maxi Tøjstativ

 • Super pris
 • Optimal udnyttelse af plads
 • Enkelt design
 • På hjul for høj bevægelsesfrihed

DISCO II

DISCO II Tøjstativ


Pris: 745,00         Levering: 70,00         Totalpris: 815,00         Læs mere


Let, men godt tøjstativ

Leder du efter et solidt, men let konfektionsstativ? Så er det dette garderobestativ på hjul du skal gå efter. Stativet her, er ikke bare billigt og nemt at gå til, det leverer også alt den udstillingsmulighed du har brug for med sine 154 cm længde. Det enkle stativ har en fast bundramme og 4 kvalitetshjul for fuld bevægelsesfrihed, heraf to med bremse, som sikrer at stativet bliver hvor det skal. Det er derfor et super stativ at investere i, hvis du leder efter en model der kan rykkes rundt på og bruges til forskellige funktioner.

Optimal udnyttelse af pladsen

Højden på stativet, DISCO II, kan indstilles i fire forskellige højder, så det kan tilpasses til lige præcis dine varer. Med en dybde på 51 cm fylder det ikke meget i landskabet og det er derfor et udemærket stativ, til steder hvor pladsen er trang.

Med sin enkle overflade i krom, er stativet her på mange måder et flot, klassisk og tidsløs bud på et fint, funktionelt og solidt stativ som ikke larmer, men derimod fremviser tøjet på bedste vis.

Fordele ved DISCO II

 • Let, men solidt tøjstativ
 • Høj bevægelsesfrihed
 • Rigtig god pris
 • Et tøjstativ der holder i mange år

Flex Tøjstativ

Flex tøjstativ krom


Pris: 729,00         Levering: 129,00         Totalpris: 858,00         Læs mere


Et rigtig godt køb

Hvis du er på udkig efter et af de bedste stativer på hjul, skal du gå efter FLEX stativet i krom. Her får du et stærkt og rummeligt tøjstativ, der med sin variable bredde der spænder fra 140–220 cm, giver dig masser af udstillingsplads. Stativet har fire kraftige gummihjul, for god bevægelsesfrihed og er derfor ideelt hvis du søger et stativ, der nemt og hurtigt skal kunne rykkes rundt. 

Mulighed for ekstra ophæng

Såfremt du ønsker ekstra plads, er der mulighed for at påsætte en centerstang, så dit tøjstativ får plads til to rækker med tøj. Stativet er samtidig variabelt i højden og spænder fra 145-190 cm, så der er god plads hvis du skulle ønske at benytte to rækker til ophæng. Stativet er robust, og kan derfor sagtens holde til vægten af selv mange bøjler. FLEX stativet er stærkt, mobilt og rummeligt, tilmed til en god pris, kort sagt et tøjstativ der er et super godt køb. 

Fordele ved Flex tøjstativ

 • Et af de bedste stativer på hjul
 • Variabelt i både højde og bredde
 • Mulighed for ekstra centerstang
 • Stærkt tøjstativ til en super pris

Luxus Tøjstativ

Luxus Tøjstativ


Pris: 1.098,00         Levering: 129,00         Totalpris: 1.227,00         Læs mere


Når kun det bedste er godt nok

Går du efter et tøjstativ i ren luksus kvalitet? Så behøver du ikke længere at lede, stativet er lige her! Her får du det ypperste inden for kvalitet, design, og optimal udnyttelse af plads. Stativet giver samtidig optimal bevægelsesfrihed, med sine 4 letløbende hjul, så du let kan rykke det rundt, og bruge det lige hvor du ønsker, ude, såvel som inde. Stativet er ydermere forsynet med effektive bremser på to af hjulene, så du kan være helt sikker på, at det bliver hvor du stiller det.  

Design dit eget tøjstativ

Med Luxus stativet får du et hav af muligheder for at designe dit stativ, så du får alt den plads du har brug for. Stativet findes ydermere i to størrelser, hvor ”den lange” spænder fra 140 cm til 220 cm i udslået tilstand, og ”det korte” fra 100-180 cm. Her får du altså masser af plads til ophæng og du kan tilmed tilkøbe en ekstra centerstang til begge stativer, for en ekstra række til eksempelvis bukser, jakker, trøjer etc. på samme stativ.

En ekstra fordel ved dette stativ er, at det er fuldt sammenklappeligt og det kan derfor let pakkes væk, flyttes og tages frem i forbindelse med udsalg, events, markeder m.m.

Fordele ved Luxus tøjstativet

 • Danmarks nok flotteste tøjstativ
 • Fuldt sammenklappeligt
 • Fuld bevægelsesfrihed
 • Kan bruges ude såvel som inde
 • Mulighed for at designe dit eget stativ

 

 Se også vores Guide til transportable tøjstativer.