70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Belysning

Belysning

Find den rigtige belysning til jeres butik, kontor eller lager her. Stort udvalg i butikslys som halogenspots, lysskinner, el-skinner, faste og fleksible lamper, pærer, spots og stifter. Masser af super energibesparende LED-lys og LED-spots

Læs mere om belysning til din forretning

Læs mere om den optimale butiksbelysning til at præsentere butikken, varen bedst mulig og øg salget af varerne i din butik ved korrekt butiksbelysning.

Inden for butiksbelysning sælger ManneQ.com et stort udvalg af produkter til butiksbelysning blandt andet lysskinner, lyskilder, spots og LED-lyskilder.

Vi kan tilbyde både halogenspots og LED spot med forskellige Watt styrker.

Vores spots kan monteres i lysskinner alt efter om der skal bruges lavvolt, 1-faset eller 3-faset lysskinner.

Vi fører lysskinnerne i forskellige længder.  Spottene fås med forskellig spredning, så du kan få lige netop den optimale belysning, som passer til din butik.

Vi fører desuden LED downlight, som er specielt velegnet til belysning i butikker.

Se også vore tips og tricks omkring butiksbelysning i topmenuen.

Hvem siger, at vore butiksbelysning kun kan bruges i en butik, shop, nej, vore lyskilder, pærer, spots, skinner og andet kan bruges på kontoret, i hjemmet, på lageret, ja rigtig mange steder, hvor du ønsker det.

Overvej at skifte til LED-belysning, priserne er langt nede og besparelsen er ofte mere end investeringen koster på den lidt længere bane!