70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Luftrensere

Luftrensere

Hvis indeklimaet ikke er helt tilfredsstillende, kan det måske løses med en luftrenser. Få røgfri og forureningsfri luft i forretningen eller på kontoret. Er det et spørgsmål om livskvalitet og hel ren luft, fri for alt forurening? Må vi præsentere de professionelle Blue-Air luftrensere!

1 - 4 af 4 produkter

Tabel  Liste 

Luftrenser, BlueAir 203 , ren luft, røgfri luft, bakteriefri luft - MQBA201-1

Luftrenser, BlueAir 203 , ren luft, røgfri luft, bakteriefri luft

 

Varenummer:
MQBA203-X
Ekskl. moms 1.860,00 DKK Inkl. moms 2.325,00 DKK
Tobaksrøgsfilter til Luftrenser BlueAir 203

Tobaksrøgsfilter til Luftrenser BlueAir 203

 

Varenummer:
MQBA203-4
Ekskl. moms 340,00 DKK Inkl. moms 425,00 DKK
Mere info
Luftrenser BlueAir 403 - MQBA403-1

Luftrenser BlueAir 403

 

Varenummer:
MQBA403-X
Ekskl. moms 2.640,00 DKK Inkl. moms 3.300,00 DKK
Luftrenser - BlueAir 503 - MQBA503-1

Luftrenser - BlueAir 503

 

Varenummer:
MQBA503-X
Ekskl. moms 3.616,00 DKK Inkl. moms 4.520,00 DKK

1 - 4 af 4 produkter

Tabel  Liste 

Læs mere om luftrensning med Blue-Air her

Luftrensere giver et bedre og sundere indeklima i butikken, på kontoret, i mødelokalet, i hjemmet, ja overalt.

En Blue-Air luftrenser fjerner al forurenet luft værende støv, røg, røggasser, støvmider, skimmel og lugtstoffer såsom parfume, sæberester og eventuel mad-os!

Uanset om vi bor på land eller by ved vi jo desværre godt, at den omgivende luft i større eller mindre grad er forurenet

Nogen lider af hovedpine og utilpashed på grund af dårligt indeklima, læs manglende luftrensning.

Den dårlige eller forurenede luft kan forårsage hovedpine, røde løbende øjne, irriterede slimhinder, træthed med videre.

Så er der de ulykkelige mennesker, der en tid er tvunget til at leve i en bolig med råd og svamp, her er en effektiv luftrenser et must

Dette gælder rygere som ikke-rygere, alle kan med fordel bruge en eller flere luftrensere

ManneQ.com markedsfører luftrensere til både store og små rum baseret på en nyeste teknologi, som opfanger selv de mindste partikler i avancerede filtre, og som samtidig ioniserer luften, hvorved denne populært sagt opnår en selvrensende effekt.

Svenske Blueair luftrensere er designet og fremstillet til såvel private hjem som butikslokaler, kontorer, forsamlingslokaler, mødelokaler o.s.v. , deres luftrensere er uhyre effektive og meget støjsvage

Filterteknologien i vore luftrenserne sikrer, at 99,7 procent af alle partikler opfanges og filtrene på vore luftrensere er opbygget således, at de ikke på nogen måde afgiver gasser eller partikler.

Filtrene optager ikke fugt/vand, idet de er fremstillet i polyprolylen (Læs nylonmateriale) og dette er ekstremt vigtigt, for det betyder, at smitte fra råd, svampe, bakterier, vira og mug i filterfibrene ikke kan formere sig, brede sig der eller spredes derfra, 99,7% af alle partiklerne i luften opfanges og fastholdes i filtrene for evigt.

Til gengæld holder filtrene ikke evigt, efter cirka 6 måneder falder virkningsgraden og de bør udskiftes.

En Blueair luftrenser udmærker sig ved støjsvag drift - ved laveste hastighed er de næsten uhørlige og det rækker i de fleste tilfælde. Strømforbruget er beskedent - svarende til en 20 watts el-pære ved laveste hastighed, mens forbruget ved højeste hastighed er af størrelsesordenen 70 watt.