70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Glasvitriner til butikker

Glasvitriner

Glasvitriner - Gulvvitriner, bordvitriner, glasdiske, diske m. vitrinetop, vægvitriner m.m.

Vil du præsentere dine varer i flotte glasvitriner i din forretning, så kan du finde din nye glasvitrine her. Vi har et stort udvalg i vitriner med og uden lys, lås osv. Du kan finde høje, fornemme gulvvitriner, bordvitriner til disken samt glasvitriner til at hænge på væggen. Uanset hvor du vil anbringe din glasvitrine i forretningen, har vi nogle fine tilbud til dig.

Læs mere om glasvitriner til din butik

For at kunne gøre en lang række - ofte dyre - produkter tiltrækkende for dine kunder, er det vigtigt, at de er godt præsenteret, "lækre og fristende" og naturligvis også effektivt tyverisikret.

Det kan også dreje sig om at udstille eller opbevare ens kære ejendele, samlingen eller andet på en tyverisikret måde. Her kan en at vores billige glasvitriner måske være løsningen.

Sikkerhed frem for alt - for dig og for kunden

Ved at vælge en glasvitrine med lås til din butik opnår du en række fordele i et hug, i et samlet køb

Glasvitriner er utroligt nyttige, hvis du har brug for at fremvise værdifulde produkter i din forretning, så som smykker, ure, mønter o.a. da varen præsenteres eksklusivt og helt synligt, men bag lås og slå. De vises tilmed under eller bag brudsikre glaslåger!

Alle vores glasvitriner til din forretning leveres med hærdede glasplader og hærdede glashylder, som - hvis de skulle blive knust - går i en million stykker, ligesom en bilrude. Dermed er der ingen glasskår at skære sig på. Hvis en person skulle være så uheldig at falde ind i skabet med hovedet forrest, er det rart og vide, at ens butik eller hjem er fuldstændig sikkert og trygt at færdes i.

Du skal selvfølgelig også sikre dig mod, at langfingrede personer ikke kan få fat i de fremviste varer. Vælg et vitrineskab med aflåste glaslåger, køb ekstra låse til at montere på skydelågerne og - for at være helt sikker - du kan også vælge at montere en lille alarm, som vi også kan levere.

Eksklusiv fremvisning med glasvitriner

Ved at bruge en vitrine til at præsentere dine produkter, kan du fremvise dem på en mere attraktiv måde, end hvis de bare står på en hylde, på et bord.  Samtidig er det, at de er låst inde, et signal om høj værdi, om eksklusivitet.

Hvilken glasvitrine skal du vælge til din forretning?

Vi fører en række forskellige glasvitriner, så hvis du leder efter en gulvvitrine, bordvitrine eller vægvitriner til et specielt formål, finder du det også her.

Mange af vores vitriner leveres med hjul, lys og lås. Skal vitrinen kunne flyttes omkring i forretningslokalet, så vil en gulvvitrine med hjul måske være sagen. Måske kan en bordvitrine være det; den skal så blot bæres derhen, hvor den gør sig bedst. Vægvitriner er et rigtig godt bud til en sportsforening, en skakklub, en virksomhedskantine, hvor man gerne vil prale med de mange fine pokaler og præmier.

Glasvitriner til modelbiler og dukkesamlingen

Men en glasvitriner kan hobbyentusiasten glæde sig over samlingen af biler, dukker, tændstikæsker eller hvad det nu måtte være, uden at skulle finde dem frem - og uden at de hele tiden skal tørres af!

Endnu bedre fremvisning

Lys, anbragt øverst i en vitrine, skaber endnu mere fokus omkring de udstillede varer. Derfor kan du også finde glasvitriner med indbygget lys hos os.

Vi vil ikke undlade at fortælle, at en række museer køber vores glasvitriner. Det er lidt forskelligt, hvad de forskellige museer eller samlinger vælger, men kombinationen af et kvalitetsprodukt med lås, med lys, på hjul og med glas hele vejen rundt - ovenikøbet hærdet glas - gør, at mange vælger vore glasskabe.

Levering og samling af glasvitriner til din butik

Normalt leverer vi vitrineskabe med dags varsel, idet vi lagerfører de fleste af vore modeller og derfor kan afsende dem samme eller næste dag. Nogen af vores vitriner leveres usamlet, mens andre leveres færdigsamlede, lige til at pakke ud og sætte lys på og ting ind i.

Vi sender de store, tunge ting på en palle leveret med vognmand, så du skal blot sørge for, at der er nogen til at tage imod mellem klokken 9 og 16 den dag, hvor glasvitrinen ankommer. Man kan måske sige, at det kræver mere end 'sin mand' at samle et glasskab, og det er sådan set korrekt. I det mindste vil det være en stor fordel, hvis man er to 'mand' (M/K) til at samle det første vitrineskab. Derefter vil det gå nemmere næste gang.

Når glasvitrinen er modtaget

På alle glasvitriner yder vi 2 års garanti, også vore billige vitrineskabe.

Hvis du har spørgsmål, er vore telefoner åbne på alle hverdage mellem 10.00 og 16.00. Vores mail er døgnåben, og det samme er vores webshop.

Så er det op til dig

Se dig omkring på siderne, og så kan du i ro og mag vælge, hvilken slags glasvitrine netop du skal bruge i din forretning.

Butiksindretning med ManneQ.com - få gratis vejledning og rabat på køb

 
Butiksindretning - billede af butik

I ManneQ.com er vi mestre i butiksindretning til alle typer butikker!

Ring 70 236 136 eller send os en mail på: info@ManneQ.com - så finder vi rette løsning til netop jer.