70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Giner til herre og damer - Justerbar gine

Giner

Giner

Giner til private og butikker, se vores billige giner her

Giner ✅✅✅ - Find de rette giner til præsentation af tøj eller til tøjsyning her. Vi har mange flotte giner til damer, giner til herrer, giner til børn og justerbare giner.Vælg mellem vores store udvalg af billige giner. Mange af vores giner sender vi fragtfrit. Har du brug for mere end 1 gine, ring gerne på telefon 70 236 136 og få en ginesnak og et godt tilbud - eller send os en mail, vi er friske og hurtige!

Giner til salg

Hos ManneQ.com har vi altid brystet os af at have Danmarks største udvalg af giner til præsentation af tøj.

En gine kan måske opfattes som det billige alternativ til en mannequin. En gine er en krop i stof, uden arme, uden hoved og uden ben, stående på en fod eller et stativ. Vi har et endog meget stort udvalg i forskellige typer af de enkelte giner og er helt sikre på, at den helt rigtigtige og billige gine til din butik eller dit formål finder du hos os, der har en masse forskellige at vælge i mellem

Typer af giner

Der findes mange forskellige slags giner til salg. Et fælleskende er, at en tøjgine kan nåles, altså at man kan stikke nåle i kroppen og på den måde fastgøre eller drapere tøj på ginen.

Justerbare giner

Vores indstillelige giner, de såkaldte syginer, har yderligere de egenskaber, at du kan justere hoftebredden, taljebredden, barmbredden og kropslængden, så du kan skabe en kopi af din egen krop eller andres, når du syr til dig selv eller til andre.

En sygine er et uundværligt værktøj både for den professionelle skrædder, syer, syerske, men også for de mange, der bare syr som hobby. Vi lagerfører og kan straks-levere justerbare syginer til damer, herre og børn - fragtfrit!

Vore justerbare giner til damer leveres i flere størrelser og kvaliteter, så uanset facon eller kropsmål kan du finde en gine hos os, der passer dig.

Vores udvalg til udstilling er stort, meget stort, så gå på jagt i vores webshop og se om ikke du finder din næste gine her, vi tror det!

En gine, det billige alternativ til en mannequindukke

Udover vore justerbare skrædderginer eller syginer lagerfører vi gineserier fra Italien, fra Danmark og endelig fra Frankrig, modens højborge. Disse giner er til udstillingsbrug, og du ser dem overalt i stort set alle tøjbutikker.

Venezia - Italienske giner

Må vi starte vor præsentation med vor billigste serie, den italienske gine, som vi kalder Venezia. Vore italienske modeller lagerføres i standardstørrelser. Det vil sige, at vi har 2 dame varianter begge i str. 38, en med kort krop, skåret over der, hvor hoften er bredest og en lang model, der har en  5-6 cm mere ”numse” end den korte standardgine. Den italienske herregine findes for tiden kun med kort krop.

Disse ekstra billige giner, der narturligvis produceres i Italien, leverer vi også i børnestørrelser, nemlig som 3-4 årig, som 6-8 årig og endelig som 10-12 årig unisex giner.

Den italienske gine er billig, så hvis tegnebogen bestemmer, går du ikke helt fejl af disse solide giner.

Den danske gine

ManneQ.com markedsfører også en imponerende serie dansk producerede giner. Specielt er kvaliteten på disse fremragende, de holder år efter år efter år. De leveres i mange størrelser, og desuden kan vi tilbyde den danske serie på både høje og lave stativer i træ eller i metal.

Produktionen af selve kroppen er fri for brug af CFC-gasser. Kroppen kan nåles på det samme sted en million gange uden at den tager skade. Kroppen er 'knock-resistent', det vil sige, at vælter din gine ned på gulvet eller taber du kroppen, så sker der intet - den kan klare mosten!

De danske modeller leveres også i de helt store størrelser, så mangler du en gine i størrelse 52, 54, 56, 58 eller XXXL, finder du den her blandt de danske. Alle de danske giner kan leveres som "hængere med strop i halslukningen. Disse hængeginer kan hænge ned fra loftet eller udstillingsvinduet eller hænge på en væg, også de helt store størrelser

Den franske gine

En fransk gine er lig med elegance og et strejf af haute couture. Der er kælet for detaljen og helheden, og de er usædvanligt smukke og formfuldendte i deres franske udtryk. Stativerne er sirligt udskårne, toppen er umiskendelig fransk. Den franske gine er måske lidt dyrere, men den er dejlig og forførende, en gine du vil glæde dig over i mange år.

Dag-til-dag-levering

Vi tilstræber at levere din gine med dags varsel, ja vi er nærmest berygtede for at levere hurtigt og det koster ikke ekstra. Flere af vore modeller, specielt vores syginer, leverer vi fragtrfrit til dig.

Enhver gine leveret fra os er desuden med 2 års garanti.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 236 136. Vi sidder klar alle hverdage fra 9 til 16 og vil gøre, hvad vi kan, for at guide dig frem til at finde de rigtige giner.