70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Superflot præsentation af tøj

Mannequin

Butiksinventar der sælger tøj næsten lige så godt som du!

Vi har alt i mannequindukker, torsoer, skrædderginer og almindelige giner til præsentation af tøj. Flotte modeller af alle slags dukker i alle prislag til præsentation af tøj og anden beklædning. Find din næste mannequin eller gine eller justerbare skræddergine hos ManneQ.com, det sikre valg, når det gælder butiksinventar til fremvisning af tøj og andre varer.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Når du skal præsentere det nye tøj i forretningen

- eller sy tøj til dig selv og/eller andre

Så kan du ikke købe flottere eller billigere mannequiner, giner og justerbare giner end på disse sider.

ManneQ.com har masser at vælge mellem inden for butiksinventar til præsentation af tøj.. Vi har den helt billige og den lidt dyrere mannequin. Vi har stort udvalg i naturlige og stiliske mannequiner i sort, hvid og andre farver, også i højglans.

Qua vort endog meget store udvalg i mannequiner, giner og skrædderginer er vi meget sikre på, at lige netop du kan finde den rigtige mannequin eller gine til dit formål og som kan sikre dig indtjening og overlevelse i en stærk konkurrencepræget verden. Mannequindukker i butiksvinduet og i butikken er sammen med dig de vigtigste sælgere. Køb din mannequin eller køb din gine her og se, hvor flot den fremviser tøjet.

Mannequin løsdele

Du kan også finde alle de løsdele til mannequiner, du har brug for. Heriblandt torsoer, strømpeben, hoveder og hænder, altsammen løsdele som bruges til at fremvise særlige grupper af tøj og sko.

Vælg mellem hel-torso modeller, underkroppe og overkroppe. Du kan også finde strømpeben og -fødder, hvis du kun skal præsentere strømper, både lange og korte, eller sko.

Ginen, mannequinen uden arme

Den særlige type af mannequin, som vi kalder 'giner', er i realiteten også en gengivelse af menneskeskroppen, her blot uden arme, ben og hoved. Giner er en mere neutral måde at præsentere tøjet på, men sandelig også ganske effektiv. Køb en eller flere giner her, så bliver tøjet vist flot frem.

Vores gine-serier kommer fra henholdsvis Danmark, Italien og Frankrig. Prismæssigt er der forskelle, men de er alle af bedste kvalitet, og bestiller du dine giner hos os, kan du være sikker på at have gavn og glæde af dem i mange år.

Giner fås naturligvis i dame-, herre- og børnestørrelser. Du kan vælge mellem giner på stander i metal eller træ, men du kan også vælge hængeginer, der er beregnet til at hænge på en væg eller på enden af en reol.

Syginer til alle, der syr

Derudover har vi en fin række af syginer, også kaldet skrædderginer.

Til dig, der elsker at sy, og til dig, der lever af at sy tøj, har vi flere formidable modeller at vælge mellem, og vi vil varmt anbefale dig at købe din gine blandt vort store udvalg.

Alle vores syginer, både dem til dame-, herre- og børnetøj kan bruges til at sy skjorter, kjoler, jakker og frakker. Hvis du også syr bukser, vælger du blot en af de modeller, hvor standeren også kan anbringes i et 'sidehul', sådan at den går gennem den ene ben på et par bukser, som du syr.

Kort sagt, der er masser at vælge mellem. Vi har også den mannequin eller gine, som du er på udkig efter.