70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Dame mannequindukker

Damemannequiner

Stilistiske damemannequiner, naturalistiske damemannequiner, faceless, eggheads m.m.

Vi har et stort udvalg af damemannequiner i alle prisklasser og kvaliteteter. Vi leverer fra dag til dag, så bestil dine nye mannequindukke i dag. Skal du bruge flere, send os en mail eller ring på 70 236 136 og få et godt tilbud. Vi har også mange andre varer inden for butiksinventar som f.eks. tøjbøjler, manillamærker og tilbudsskilte.

Et af vores specialer er dame mannequindukker til dametøjet. Vi har et meget bredt udvalg i forskellige serier af den enkelte dame mannequindukke og er helt sikre på, at din kommende dukke kan findes blandt vore fabriksnye og billige modeller.

Vi leverer dame mannequindukker til tøjbutikken, til tøjkæderne, til bilforhandlere, til museer, til privatpersoner, til gallerier, kort sagt til alle, der har brug for en mannequindukke til en god pris og i en god kvalitet, samt sætter pris på hurtig og billig/måske fragtfri levering.

Der findes mange forskellige slags damemannequiner. Det kan være en mannequindukke uden hoved, det kan være med hoved, men uden ansigtstræk, det kan være med et aftageligt hoved,  de kan være helt naturlige med make-up og paryk, og kroppen hudfarvet eller mulatbrun, det kan være en mannequindukke med skulptureret hår, de kan være en malet i højglans i alverdens farver. Vi har det helt store udvalg i dame mannequindukker, så gå på jagt i vores webshop og find din næste damemannequin hos os.

Husk at dine damemannequiner i butiksvinduet og i butikken sammen med dig, er dine vigtigste sælgere.

Dame Mannequindukker i forskellige farver

Levering af lakerede mannequindukker i alle tænkelige former og farver, inklusiv højglans, er også muligt hos ManneQ.com.

Når en mannequindukke skal males eller have anden lakering, er det vigtigt, at den får tid til at hærde i gennem, så lakken eller overfladen bliver så stærk som mulig.

Hvis du bestiller en mannequindukke i en ikke-standard farve, så den skal omlakeres, kan der typisk gå 3-5 dage, før vi kan levere, idet vi som hovedregel ikke maler dukken kun en gang, men hele 2 gange for at sikre dig den bedste kvalitet.

Farvemulighederne kunne være nogen af følgende:

 • Hvid (elfenben)
 • White Gloss
 • Asian
 • Latin
 • European
 • African
 • Black Matt
 • Cafe Latte
 • Cafe Latte Gloss
 • Orange Gloss
 • Lavender Gloss

Hvad enten du bestiller en dyr eller en billig mannequindukke hos os, er den anførte pris for din nye dukke inklusive fodplade i glas eller metal, inklusive fodspyd og lægstyr, inklusive make-up og inklusive paryk, hvis du vælger en naturalistisk mannequindukke. Hos os er alle vore priser alt inklusive, altså lige bortset fra moms og måske levering.

Dame mannequindukker til salg

Du finder den helt billige dame mannequindukke her. Vi har siddende dame mannequiner, mannequiner med luffefødder, se  feks. vores Vendella-serie her, Christy-serien eller alle vore Daydream mannequins. Vi er så glade for at kunne præsentere og lagerføre  nogle af de mest spændende mannequindukker.

Vi er stolte over at kunne tilbyde dig super flotte naturlige mannequindukker i den billige prisende og i den eksklusive ende  af prisskalaen, så uanset hvad du vælger, har vi udvalget, en masse flotte og til kvaliteten billige mannequindukker, som vi ser meget frem til at måtte tilbyde dig og rådgive dig omkring.

Vores 2-årige garanti gælder også din mannequindukke - inklusive alle de damemodeller, du finder i webshoppen her.