70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Stephanie

Stephanie

Damemannequiner Stephanie serien

Stilistisk dame mannequin med smukke moderne ansigtstræk og flot skulptureret hår

Stephanie er en stilistisk og elegant dame mannequin- serie, der diskret fremhæver tøjet i både dine vinduer og i butikken. Stephanie fås i 2 forskellige positioner og i farven råhvid/ivory. Kan dog fås andre farver.  En firkantet glas fodplade incl. foot og leg spike er inklusiv.

Relaterede links: Dame mannequin - Herre mannequin - Børne mannequin - Foto mannequin - Sport mannequin

1 - 2 af 2 produkter

Tabel  Liste 

Damemannequin, Stephanie 748 - MQEMC748

Damemannequin, Stephanie 748

 

Varenummer:
MQEMC748
Ekskl. moms 2.175,00 DKK Inkl. moms 2.718,75 DKK
Damemannequin, Stephanie 752 - MQEMC752

Damemannequin, Stephanie 752

 

Varenummer:
MQEMC752
Ekskl. moms 2.175,00 DKK Inkl. moms 2.718,75 DKK

1 - 2 af 2 produkter

Tabel  Liste 

Stephanie en smuk stilistisk dame mannequin i 2 forskellige klassiske positioner

 Stilistisk luksus dame mannequin

ManneQ.com er specialister i mannequiner. Vi har et meget stort udvalg i forskellige typer og er sikre på, at lige netop hos os, kan du finde den helt rigtige mannequin til din butik eller hvor du står og skal bruge noget til at vise tøj eller anden beklædning.

Vi leverer mannequiner til tøjbutikken, til tøjkæderne, til bilforhandlere, til museer, til privatpersoner, til gallerier, kort sagt til alle.
Den rette mannequin dukke

Der findes mange forskellige slags mannequiner. Det kan være en mannequin med eller uden hoved, med eller uden ansigtstræk. Den enkelte mannequin kan være helt naturlig med make-up og paryk, og kroppen hudfarvet eller mulatbrun. Den kan være med skulptureret hår, den kan være malet i højglans i alverdens farver. Det kan være sportsfigurer, altså svømmere, gymnastikpiger eller drenge, det kan være skiløbere, det kan være boldspillere, golfere, racerkørere, ryttere, eller prøv at se vores specielle yoga-mannequins. Vort udvalg er stort, meget stort, så gå på jagt i vores webshop og find din næste mannequin her.

Dine mannequiner i butiksvinduet og i butikken er sammen med dig de vigtigste sælgere i butikken.

Står du og mangler fx en mannequindukke uden hoved, herre, dame eller teen/barn, en med aftageligt hoved, med skulptureret hår, en helt skaldet, måske en naturalistisk mannequin med en eller flere forskellige parykker, jamen så finder du den helt sikkert hos www.ManneQ.com.
Vælg farve

ManneQ.com kan også levere blanke mannequinmodeller eller i højglans i alle tænkelige former og farver. Når en mannequindukke skal males, er det vigtigt, at den får tid til at hærde, så lakken eller overfladen bliver så stærk og robust som muligt. Derfor bestil i god tid!

Hvis du bestiller en mannequindukke i en speciel farve, vil der gå typisk 2-5 dage, før vi kan levere, idet vi maler den hele 2 gange for at sikre dig den bedste kvalitet, så den vil holde i mange, mange år frem. Selv i et sydvendt vindue med masser af sol hver dag forsvinder farven ikke eller bleges kun minimalt henover årene, mens den poserer og trækker kunder til din butik

Alle vores mannequiner leveres med eller er inklusive fodplade med både fodspyd og ankelspyd, således at de stort set alle sammen kan have fodtøj på om ønsket. Fodspyddet går op i dukkens ene fodsål, mens ankelspyddet går ind i bagsiden på skinnebenet et stykke under knæet, det betyder, at du kan sætte sko, sandaler og ikke alt for lange støvler på din mannequin fra os.
Billige mannequindukker til fotografering

Et af vore helt store ekspertiseområder er fotomannequiner, en mannequin, der specielt er udviklet og optimeret til at iklædes tøj og blive fotograferet. Billederne bruges i modeblade, magasiner, webshops, tilbudsaviser og en række andre steder. Du kender dem garanteret, du ser tøjet ligesom på en ”usynlig” krop, man ser kun tøjet og intet andet.