70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Tøjstativer til butikker, udstillinger og messer

Tøjstativer

Tøjstativer

Billige Tøjstativer til butikker, udstillinger og messer, både til inde og ude.

De bedste tøjstativer, indendørs tøjstativer, og udendørs tøjstativer. Vi har tøjstativer til salg i alverdens udformninger, til indretning af din butik både inde og ude, på torvet, på fortovet, på messen og på markedet. Garderobestativer til kantinen eller til dit walk-in closet har vi også. Se de mange tilbud på gode tøjstativer herunder - det gælder naturligvis for alle, der har brug for et tøjstativ: forretninger, foreninger, institutioner og privatpersoner. Har du brug for andet butiksinventar som eks. mannequindukker, prisskilte, eller tøjbøjler har vi også det. Se også vores Bedst i Test Guide til de 5 bedste tøjstativer.

Billige Tøjstativer

Se vores guide: Find de bedste transportable tøjstativer.

Et tøjstativ er den bedste tøjsælger i din butik

En direkte vareeksponering i øjenhøjde er meget salgsfremmende, så et tøjstativ anbragt på den korrekte måde er verdens bedste tøjsælger. Tøjstativer i butikken må generelt ikke være over øjenhøjde, d.v.s. maks 160 cm.

Tøjstativer og garderobestativer

På siderne her hos ManneQ.com finder du tøjstativer fremstillet i krom, satinkrom, vandrør, sorte vandrør, stål, børstet stål, aluminium og tøjstativer i diverse lakeringer og overflader.

Vi har de helt almindelige tøjstativer med 2 lodrette stænger og en overligger, vi har tøjstativer med og uden hjul. Der er nok at vælge imellem, der er både de rigtig stærke, og de billige tøjstativer.

Dobbelt så gode tøjstativer

Så har vi tøjstativerne, hvor der er to overliggere, et såkaldte dobbeltstativ, hvor overliggerne er anbragt enten ved siden af hinanden eller over hinanden, så du kan have 2 rækker tøj hængt op på samme tøjstativ og på den måde optimere dit butiksareal og vise dobbelt så meget tøj i butikken på kun ét tøjstativ. Dobbelte tøjstativer er også gode til teatergarderoben og i sportshallen. Bestyrer du et festlokale, hvor der er skiftende behov for tøjstativer, kan et par håndfulde dobbelte tøjstativer på hjul være en rigtig god løsning.

Bøjler i flere etager på 1 tøjstativ

Blandt de dobbelte tøjstativer findes også runde tøjkarrusseller med en eller flere ringe.

En del af vore billige tøjstativer til butikker har 2 eller flere arme, ja helt op til 16 arme, fx til præsentation af sæt indenfor lingeri, en BH og trusse.

Tag tøjstativet med på farten

Vi fører også en lang række helt eller halvt sammenklappelige tøjstativer eller rejsestativer, som man kan tage med sig på messe eller udstilling eller som kørende sælger, eller også folde det ud på markedspladsen eller i centeret til en messe eller udstilling. Har du brug for et billigt og nemt håndterbart tøjstativ, du kan slå op og pakke ned i en fart, finder du det i shoppen.

Et af disse rejsestativer leveres med fast bund eller med løs bund til f.eks. tasker, sko, etc.

Vi lagerfører naturligvis en række konfektionsposer og dragtposer i diverse kvaliteter, som passer til rejsestativerne, find dem under Opbevaring af tøj, Dragtposer.

Generelt om tøjstativer

Vi har et begreb, der hedder konfektionsstativer, som egentlig er synonymt med tøjstativer, men vi har flere meget eller ret luksuriøse konfektionsstativer og garderobestativer, hvor man indstiller stativhøjden via klikknapper, og hvor finishen er særdeles høj, og hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten - vi er i afdelingen for luksus.

Tøjstativer og salgsstativer er gode til at generere mersalg og impulssalg. Den direkte eksponering af dine varer i øjenhøjde er ekstremt salgsfremmende. Til de flotte tøjstativer kan du vælge om tøjet skal hænge træbøjler, metalbøjler eller plastikbøjler vi har dem alle.

Har du konfektionsstativer eller tøjstativer, der flyttes meget rundt, altså de flotte modeller med hjul på, er det meget vigtigt, at man sikrer sig, at alle hjul er fastspændt, idet et løst hjul sender et meget dårligt signal til kunden og meget hurtigt kan forårsage, at gevindet ødelægges, og tøjstativet er kassabelt eller til bagbutik-brug, hvis en sådan haves.

Billige tøjstativer men god kvalitet

ManneQ.com forhandler kun professionelt butiksinventar, der skal kunne tåle mosten eller hårdt brug i en travl butik, kiosk eller shop, så du kan regne med, at de tøjstativer, vi leverer, kan holde i mange år. Så i forholdet mellem pris, kvalitet og holdbarhed, så kommer du meget langt med et tøjstativ fra ManneQ.com til en rigtig god pris.