70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Bøjler til tøj - Billige bøjler til butikker og private

Bøjler

Bøjler

Bøjler: Stort udvalg i træbøjler, plastikbøjler og metalbøjler.

Bøjler ✅✅✅ - Træbøjler, plastikbøjler, metalbøjler med eller uden stang og klemmer. Du kan også finde specialbøjler af alle slags: babybøjler, børnebøjler og alskens former for klemmebøjler, støvlebøjler osv. Endelig har vi også masser af tilbehør til bøjler i form af bøjlemærker, bøjlestativer, slip-nots, bøjlefangere og vi ku' blive ved...

Bøjler til tøj

Stort udvalg af billige bøjler til tøj ✅ og klemmer og andet ophæng til butikker og forretninger med videre. Her i vores webshop finder du alle slags tøjbøjler i træ fra den helt billige i plast og metal, til de luksuriøse jakkebøjler eller habitbøjler med brede arme i en fed og kraftig trækvalitet. Det er vigtigt at sikre sig, at tøjet i din forretning bliver vist på den helt rigtige måde for at maksimere dit salg. Det kræver en masse forskelligt at vælge imellem, og det har vi!

Vores brede udvalg af billige bøjler / bøjler til tøj, inkluderer tøjbøjler i træ i mange forskellige kvaliteter, farver og størrelser. Vi har stort set alle de almindelige bøjler til tøj i træ, men også et par serier i den helt eksklusive ende uden at det koster 'en bondegård'.

Kvalitets tøjbøjler

Der drejer sig f.eks. om Black Velvet serien og om White Velvet serien, som er to serier af meget eksklusive tøjbøjler i træ, der er belagt med en utrolig lækker gummioverflade i enten mat sort eller mat hvid. Læg dertil, at bøjlekrogen er udført i en meget kraftig satin-krom-kvalitet, og du har en virkelig kvalitetsbøjle.

Black Velvet bøjler til tøj er kraftige, stærke bøjler i træ belagt med enten hvid eller sort slebet gummibelægning og med en stor stærk bøjlekrog i satinkrom. Gummibelægningen gør Black Velvet bøjler usædvanligt lækre at have i hånden, luksusbøjler, som ikke kan anbefales nok. En bøjle, du roligt kan lade din kunde røre ved.

Black Velvet og White Velvet tøjbøjler lagerføres

  • i babystørrelse
  • i juniorstørrelse
  • som 24 cm lang klemmebøjle eller buksebøjle
  • som almindelig jakke- eller skjortebøjle
  • som voksenbøjle med forskydelige klemmer
  • som eksklusiv jakke- frakkebøjle med 5 cm brede arme

- så hele spektret er der i mat sort eller mat hvid finish.

Vi anbefaler disse superlækre tøjbøjler til den mere eksklusive butik og til områder, hvor der skal signaliseres eksklusivitet og kvalitet.

Størrelsesmærker til bøjler

Ud over bøjler til tøj og klemmer fører vi en lang række størrelsesmærker til bøjler i forskellige farver og med forskellige fortrykte størrelser til både mænd, kvinder og børn.

Vi er berygtede for at levere hurtigt, så om du mangler en eller 10 eller 20 kasser tøjbøjler, gør vi alt for at levere til dig senest dagen efter din bestilling

Billige Bøjler til tøj med forskydelige, flytbare klemmer

Her i webshoppen finder du også et pænt udvalg af bøjler til bukser eller bøjler til nederdele, altså bøjler i træ, metal eller plast, hvor du kan hænge et par bukser, en nederdel etc.

Flere af disse bøjler i denne kategori er flade eller lige, hvilket betyder, at hvis man lægger en bøjle ned på bordet, og den ikke kan vippe fra side til side, ja så er bøjlen flad i modsætning til den vinklede, der vil kunne vippe fra side til side. Vi sælger mange vinklede tøjbøjler i træ, også med forskydelige klemmer, du kan naturligvis finde dem her på siderne.

Her finder du også flere forskellige typer af bøjler med klemmer, samt enkelte med brede arme og en enkelt eller to typer i formspændt limtræ.

Plastik tøjbøjler med og uden stang

Du finder også alle typer af billige bøjler i plastik, med og uden stang, som f.eks. blusebøjler, skjortebøjler, lingeribøjler eller almindelige jakkebøjler. Plastikbøjler leveres i enten hvid, sort eller som frostede.

Vi har de mega-billige plastbøjler til omkring en krone stykket (ex moms) til de stærke formstøbte plastikbøjler med plads til logo. Vores plastikbøjler leveres i kasser fra 25 styk til 400 styk afhængig af pris og kvalitet.

Plastikbøjler er sædvanligvis på lager og kan leveres straks, fra dag til dag.

Billige bøjler i metal -  renseribøjler og strikbøjler

Metalbøjler så som alubøjler og renseribøjler er ligeledes lagervarer.

Se vores sortiment igennem for at finde de perfekte tøjbøjler til din butik og til dit formål.

Manneq har 5 ud af 5 stjerner baseret på 59 anmeldelser.

God jagt.