70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Dragtposer, kjoleposer og renseriposer

Dragtposer, Tøjposer

Dragtposer ✅✅✅ - Til at beskytte tøj ved opbevaring og transport bruger du en form for tøjpose. Det kan være en dragtpose, en kollektionspose eller blot et skuldercover. Skal det gå tjept, kan du måske bruge de tynde renseriposer. På disse sider finder du alle den slags dragtposer til opbevaring af tøj.

Dragtposer til opbevaring af tøj

Skal du opbevare eller transportere meget tøj, kan du bruge en tøjpose til at beskytte tøjet. Det gælder både, hvis tøjet skal beskyttes enkeltvis eller du kan samle flere bøjler og putte dem i en stor pose på én gang. Afhængig af antallet af bøjler med tøj, du skal opbevare eller transportere, taler vi primært om to typer af tøjpose: dragtposer og kollektionsposer. Der findes en meget populær tredje type, hvor navnet siger alt om brugen: renseriposer, de lange og tynde plastikposer, som alle renserier bruger til tøjet, når det er renset. Endelig kan vi nævne de såkaldte skulder-covers, korte plastikdækkener, der kan beskytte det øverste af tøjet. Noget som kan være nødvendigt, hvis tøjet skal flyttes hurtigt fra en bil eller mellem to huse.

Dragtposer eller kollektionsposer

Til generel opbevaring og transport af tøj skal du vælge mellem dragtposer og kollektionsposer.

Køb dragtposer, hvis det drejer sig om opbevaring og transport af enkelte stykke tøj på bøjle. Dragtposer er aflange, smalle tøjposer, der kan beskytte alt, hvad du kan hænge på 1 bøjle: skjorter, jakker, frakker og - selv lange - kjoler. At dragtposer er 'smalle', betyder ikke, at du ikke kan komme større stykker beklædning i dem. Dragtposer er glimrende tøjposer til opbevaring af fx brudekjoler og teaterkostumer. Det 'smalle' skal ses i forhold til dragtposens mere rummelige fætter: kollektionsposen.

Kollektionsposer, de store tøjposer til opbevaring af tøj

TIl forskel fra dragtposen, der er beregnet til at beskytte et stykke tøj kan du også vælge kollektionsposer, der, som navnet angiver, er beregnet til at indeholde flere stykker tøj, kollektioner.

I praksis er tøjet hængt på bøjler og dernæst anbragt i tøjposerne. Du kan vælge mellem kollektionsposer med snorelukke og med det såkaldte kuffertlukke. Kuffertlukke betyder, at der i kollektionsposens top er anbragt to aflange stykker metalrør, som du trykker sammen om de mange bøjlestænger på samme tid, næsten på samme måde, som man brugte det på lægetasker i gamle dage! Når bøjlerne er samlet i et kuffertlukke, kan du nemmere flytte de mange bøjler fra et stativ til et andet, da bøjlekrogene klemmes sammen som én enhed.

Den tyndeste tøjpose variant - Renseriposen

Alle, der har hentet tøj i et renseri, kender disse lange tynde plastikposer. Her er sparet godt på materialerne, for den slags tøjposer skal kun bruges en gang - det er i hvert fald meningen. Vi leverer renseriposer i ruller med mange, mange poser i. Du kan vælge mellem renseriposer i forskellige længder, hvilket vil sige, at den lange rulle er perforeret i passende længder. Du kan derfor købe en rulle med 450 renseriposer med en længde på 91 cm eller en rulle med 260 poser på 167 cm. Så også her kan du vælge forskellige typer, afhængig af hvilken slags tøj, der skal beskyttes.

Skuldercovers

Til hurtig flytning af fx en teatergarderobe fra et lager til teatret kan du måske nøjes med en stribe skuldercovers. Disse korte plastkapper hænges hurtigt over en bøjle, og så kan tøjet godt klare en kort tur over gården, endda selv om det skulle dryppe lidt.

Vælg de dragtposer eller tøjposer, du skal bruge

Drejer det sig om opbevaring af enkelte, store og flotte kjoler, som måske kun skal frem ved særlige lejligheder, køber du dragtposer. Hvis det handler om opbevaring eller transport af større kollektioner af tøj på bøjler, kommer du længst ved at købe kollektionsposer.

Se dig omkring og køb de tøjposer, der passer til jeres behov og ønsker.