70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Tøjbøjler - Bedst i Test - De bedste bøjler til tøj

Er billigst bedst, eller kan det godt betale sig at investere i noget der er ekstra lækkert når du skal ud og finde nye bøjler til tøj? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad det er du søger og hvad der skaber optimal værdi når du skal maksimere dit salg. Her kan det være en fordel, at tænke over hvilke slags varer du fremviser. For det behøver ikke nødvendigvis at koste ’en bondegård’ at indkøbe nye tøjbøjler.

Den røde tråd

En god huskeregel er, at bøjlen skal stemme overens med de varer du sælger, så kunden oplever at der er en rød tråd imellem din indretning og tøjet du fremviser. Af samme grund kræver eksklusive varer en eksklusiv bøjle, der udstiller tøjet på bedste vis og som både føles godt i hånden, og ser flot ud på stativet. Er du i den anden ende af skalaen, kan det omvendt være en god ide, at vælge en funktionel og smal bøjle der ikke fylder meget på stativet, hvis du ønsker at fremvise mange varer på lidt plads.

Det vigtigste er altid at kvaliteten er i orden, så du får nogle robuste og slidstærke tøjbøjler, som kan holde til at blive brugt. Derfor får du her en oversigt over vores fem bedste bøjler til herretøj, lige meget om du søger bøjler der er ekstra store eller en helt klassisk model som holder i dag og i fremtiden. Kendetegnede for dem alle er, at du får høj kvalitet til en fornuftig pris.


Jakkebøjle - Black velvet træbøjle

Træbøjle - Jakkebøjle Black Velvet


Pris: 998,00         Levering: 60,00         Totalpris: 1.058,00         Læs mere


Super lækker overflade

Skal dine bøjler være elegante og af en super høj kvalitet? Så er det Black Velvet træbøjlen du skal gå efter. Her får du en yderst elegant bøjle i flot finish, der er belagt med en smart sort gummibelægning, der sikrer at jakkerne bliver præsenteret på bedst mulig vis samtidig med at de er usædvanligt lækre at have i hånden. Den elegante bøjle, er både flot og praktisk, da den med sin silkematte gummibelægning og krog i satinkrom fremviser tøjet med elegance, så du kan maksimere dit salg. 

Aldrig mere tøj der glider ned

Fordelen med gummibelægningen på denne bøjle er, at tøjet ikke glider ned og det er derfor en god model til ophæng af både jakker og lette materialer der har en tendens til at bevæge sig på bøjlen . Træbøjlen er 45 cm lang og er vinklet for optimal fremvisning af tøjet.  Dette kan meget vel beskrives som en af de bedste tøjbøjler til ophæng af herrejakker og frakker. Bøjlerne findes i en pakke med 30 stk. pr karton. 

Fordele ved jakkebøjlen, Black Velvet

 • Elegant silkemat bøjle
 • Gummibelægning der sikrer tøjet ikke glider ned
 • Optimal træbøjle til ophæng af jakker og frakker
 • Bøjlen er vinklet og 45 cm lang
 • Pakket med 30 stk. pr. kasse

Skjortebøjle, Black Velvet

Skjortebøjle Black Velvet


Pris: 745,00         Levering: 60,00         Totalpris: 805,00         Læs mere


Elegance og flot finish

Går du efter høj kvalitet og flot design til ophæng af skjorter og jakker når du ser efter bøjler til tøj? Så skal du kigge godt efter Black Velvet skjortebøjlen. Høj kvalitet betaler sig nemlig, med denne stilrene skjortebøjle i træ der er belagt med en silkemat gummibelægning der sikrer optimal fremvisning af skjorter og jakker med videre. Fordelen ved en bøjle af denne kaliber er at den kan holde i mange år frem, da den er både klassisk og robust i sin funktion og sin udformning.

Praktik og æstetik

Her får du en bøjle, der er lige dele praktisk og æstetisk, da den med sine stærke materialer i træ og krom virkelig kan holde til noget, samtidig med at den klæder ethvert stativ. Bøjlen er vinklet og er 45 cm lang, hvilket sikrer at skjorter og jakker tager sig bedst muligt ud. Denne model er en enkel og elegant løsning og passer derfor ind til de fleste indretninger. Bøjlerne er pakket i en karton med 50 stk. pr karton.

Fordele ved et skjortebøjle Black Velvet

 • Stilrent og elegant design
 • Stærke og holdbare materialer
 • Vinklet og 45 cm lang
 • Perfekt til ophæng af skjorter
 • Pakket med 50 stk. pr. kasse
 • Findes også i hvid

Flade træbøjler med gummi og hak

Træbøjler med gummi og hak


Pris: 340,00         Levering: 60,00         Totalpris: 400,00         Læs mere


Billigst til prisen

Det behøver ikke at være en bekostelig affære at få nye bøjler til tøjet, for med modellen her, får du nemlig en funktionel og klassisk bøjle, til en super pris. Den flade bøjle er enkel i sit design og passer til ophæng af de fleste typer tøj. Da bøjlen ikke er bredere end 12 mm, kan du være sikker på optimal udnyttelse af pladsen på bøjlestangen, samtidig med at tøjet bliver pænt præsenteret.

Med gummi og hak bliver tøjet holdt i skak

Med denne model kan du være sikker på, at tøjet bliver hvor det skal, da bøjlen har både gummi og hak på armene, hvilket holder tøj og stropper godt på plads. Den fås i tre varianter i natur, hvid og sort, så du kan vælge den rette farve til din smag og indretning. Træbøjlen er slidstærk i sine materialer og kan virkelig holde til noget på trods af den lave pris. Her får du altså en bøjle som er enkel og funktionel og som fungerer i praksis til ophæng af stort set alle typer tøj. Bøjlerne bliver pakket i en karton med 50 stk. pr pakke.

Fordele ved flade træbøjler til tøj

 • Et fund til prisen
 • Findes i tre farver: træfarvet, hvid og sort
 • 12 mm tykkelse og 45 cm lang
 • 50 stk. pr. kasse

Bøjle med stang og klemmer

Træbøjler med klemme og stang


Pris: 496,00         Levering: 60,00         Totalpris: 556,00         Læs mere


Træbøjler med mange funktioner

Skal dine nye bøjler være praktiske og med mange forskellige funktioner? Så kan du med fordel gå efter en af vores bedst sælgende modeller, nemlig træbøjlen her, med både stang og klemmer. At dette er en af vores bestsellers, skyldes i høj grad at den er så funktionel som den er. Med kombinationen af både klemmer, stang og bøjle får du her en model, der gør det muligt at ophænge stort set alt slags tøj.

De to kraftige klemmer på stangen af metal, kan reguleres og forskydes, så det passer til ophæng af både voksen- og børnetøj, imens den nedfældede gummi på armene sikrer at tøjet ikke glider ned. Bøjlen er 45 cm lang og har en tykkelse på 1,2 cm som sikrer flot fremvisning af tøjet. Om du er til den naturfarvede, hvide eller sorte version er helt op til dig, du finder den i alle tre farver. Bøjlerne fås med 50 stk. i en pakke. 

Fordele ved tøjbøjler med stang og klemmer

 • Flere funktioner i én
 • Klemmer der kan forskydes og reguleres
 • Findes i tre farver: Sort, hvis og naturfarvet
 • 50 stk. pr. kasse

Plastikbøjler med stang og hak

Plastikbøjler med stang og hak


Pris: 888,00         Levering: 60,00         Totalpris: 948,00         Læs mere


Tynde bøjler i plastik

Fordelen ved at vælge tøjbøjler i plastik til din butik eller forretning, er at de er både robuste og funktionelle og så fylder de ikke ret meget i landskabet. Denne model er med både hak og stang som giver ekstra mange muligheder for ophæng af både bluser, kjoler, jakker bukser m.m.

Lette og formpressede

Plastikbøjlerne er særligt gode til dig der ønsker et stort antal af tøjbøjler der hverken vejer eller fylder meget, men som samtidig præsenterer tøjet på en pæn måde, tilmed til en rigtig god pris. Disse tynde bøjler er formpressede og med dens 41 cm lange størrelse bliver tøjet flot fremvist. Disse bøjler bliver leveret i en kasse med 225 styk bøjler og findes i farverne sort og hvid. Her får du altså rigtigt mange bøjler til prisen.

Fordele ved plastikbøjler med stang og hak

 • Lette og fylder næsten ingenting
 • Robuste og funktionelle
 • Med stang og hak for optimal ophæng
 • Få et stort antal bøjler til tøj til en lille pris

Renseribøjler med hak

Renseribøjler


Pris: 398,00         Levering: 60,00         Totalpris: 458,00         Læs mere


Optimal udnyttelse af plads

Du kender dem sikkert, - de lette tynde bøjler fra renseriet som næsten intet fylder. Her får du en funktionel og pladsbesparende bøjle, der hverken går på kompromis med pladsen eller prisen. De er nemlig så smalle, at du med lethed kan hænge mange bøjler op på mindre plads, hvilket kan forklare hvorfor denne model er populær til brug i små butikker, særligt når der skal ophænges mange varer på et lille lager.

Kan formes, bukkes, og bøjes som man vil

Trods den smalle størrelse, er renseribøjlerne i galvaniseret metal lavet i en god kvalitet, hvilket blandt andet betyder at du kan forme, bøje og bukke dem som du vil uden at de går i stykker. Bøjlerne her kommer ydermere i en kasse med 500 styk i en kasse, så her får du altså utroligt mange tynde bøjler til dit tøj for meget små penge. Renseribøjlerne er 40 cm brede, så de fylder heller ikke ret meget i bredden. Vi anbefaler renseribøjlerne til brug på lidt plads og særligt til brug når der skal ophænges mange varer på et lille lager.

Fordele ved renseribøjler

 • Let og funktionel i en god kvalitet
 • Kan formes, bøjes og bukkes som du vil
 • Pakket i en kasse med 500 stk. i hver
 • Mange tøjbøjler til en lille pris
 

 Se også vores Guide til transportable tøjstativer,