70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Transportable tøjstativer - Her er de 5 bedste - Guide 2018

Transportabelt tøjstativ

Transportable tøjstativer:

Hvis du tit er på farten, eller blot har behov for et stativ der til tider skal kunne pakkes væk, skal det være nemt, hurtigt og effektivt, så tøjet kan blive præsenteret fra sin bedste side. De transportable stativer er en billig og god løsning, der ikke kræver meget plads eller snilde at bruge. Hvis du fremviser tøj på messer, markeder, m.m. er de sammenklappelige stativer uundværlige at have med på farten.

Nedenfor finder du en samling af de bedste transportable stativer på markedet. Her har vi samlet vores 5 bedst sælgende stativer, som alle er fuldt sammenklappelige, så de passer til lige dit behov. Kendetegnet for udvalget er en høj kvalitet til en lille pris, - så du ikke behøver at gå på kompromis, men derimod kan vælge det helt rette stativ til lige netop dig.


Elite rejsestativ - Sammenklappeligt

 

Elite sammenklappeligt tøjstativ


Pris: 1.795,00         Levering: 00,00         Totalpris: 1.795,00         Læs mere


Luksus stativ i super kvalitet

Dette luksus stativ er af yderst høj kvalitet, hvilket særligt mærkes i dets robuste og elegante design. Stativet kan holde til en del, da det har kraftige 15 cm gummihjul, hvilket er en fordel når tøjstativet skal flyttes rundt. Dets smarte stofbund eller hylde er ideelt, hvis der fx skal transporteres sko, tilbehør eller andet og det virker samtidig som et beskyttende lag, når der skal fremvises lange kjoler, nederdele m.m. Stativet er 165 cm højt og har en bredde på 95 cm i smalt format og 155 cm når stativet er helt udslået. Det er derfor et super stativ, både når der skal fremvises mange stykker tøj, og få udvalgte favoritter.

Fiks på farten

Skal tøjet med ud på tur, er dette stativ en favorit, da det er fuldt sammenklappeligt. Hvis det skal være nemt og handy, er det en stor fordel at stativet kan klappes sammen til en meget lille størrelse, så det passer til både baggagerum og bil. Det fungerer samtidig godt til brug ude på lageret, når nye varer skal pakkes ud, dampes og gøres klar til at blive fremvist, da det kan pakkes væk når det ikke benyttes.

Fordele ved Elite Rejsestativ

 • Fuldt sammenklappeligt
 • Høj kvalitet til en god pris
 • Kan justeres i bredden
 • Beskyttende stofbund
 • 15 cm kraftige hjul


Rejsestativ i krom - Sammenklappeligt

Transportabelt tøjstativ i krom


Pris: 948,00         Levering: 60,00         Totalpris: 1.008,00         Læs mere


Funktionelt og let tøjstativ

Skal det gå stærkt, når tøjstativet skal slås ind og ud? Så er det dette rejsestativ du skal gå efter! Med sit enkle design i blankt krom, er dette stativ enkelt og elegant i både udformning og funktion. Stativet er fuldt sammenklappeligt og fylder intet at have med i bilen og det er derfor et perfekt stativ at have med rundt på messer, markeder osv. Stativet har en højde på 160 cm og har i fuldt udslået størrelse en bredde på 155 cm, så der er god plads til ophæng af tøj.

Dette er et klassisk og godt stativ som muligvis ikke gør et stort væsen af sig, men som til gengæld fungerer i praksis. Det enkle design er brugbart og elegant og passer til både lagerrum, bagagerum og på farten.

Fordele ved rejsestativet i krom:

 • Elegant og funktionelt design
 • Fuldt sammenklappeligt
 • Høj kvalitet til en god pris
 • Nemt at slå ind og ud


Luksus tøjstativ - Konfektionsstativ

Luksus tøjstativ


Pris Kort: 1.098,00         Levering: 129,00         Totalpris: 1.227,00         Læs mere


Pris Lang: 1.098,00        Levering: 129,00         Totalpris: 1.227,00         Læs mere


Luksus tøjstativ

At stativet her, er en absolut bestseller kan næppe overraske, da dette er Danmarks nok flotteste klassiske tøjstativ i mat sort. Tøjstativet er i ren luksus-kvalitet, da de stærke robuste materialer sikrer, at stativet kan holde til lidt af hvert, samtidig med at det er fuldt sammenklappeligt. Her skal du blot rejse siderne, putte overliggeren på, og vupti så er stativet samlet og klar til brug. Det flotte stativ bliver naturligvis leveret med 4 letløbende hjul som ruller perfekt i dag, og i fremtiden. Der er ydermere en bremse på to af hjulene, så stativet bliver hvor det skal, når det skal placeres.

To størrelser

Stativet findes i både en lang og i en kort version, hvor prisen er det samme, så det eneste du skal  overveje er, hvor meget plads du skal bruge. Begge størrelser kan reguleres i højden, fra 145 cm hvilket kan være en fordel til eksempelvis en børnetøjsforretning, eller op til 190 cm så selv de længste rober kan komme op og hænge.

Tøjstativet er også at finde i krom såfremt det er at foretrække. Det her er altså et stativ der er både funktionelt og flot og som kan tilpasses  lige dit behov.

Fordele ved Luksus tøjstativ

 • Danmarks nok flotteste tøjstativ
 • Fuldt sammenklappeligt
 • To størrelser, så du kan finde den størrelse der passer
 • Robust tøjstativ der holder i mange år
 • Du kan tilkøbe regnhætte / regnslag til dette tøjstativ

 

Sammenklappeligt garderobestativ

Transportabelt sammenklappeligt garderobestativ


Pris: 590,00         Levering: 70,00         Totalpris: 660,00         Læs mere


Let, men solidt tøjstativ

Dette tøjstativ er ideelt, hvis du ønsker et enkelt og elegant garderobestativ, som samtidig er fuldt sammenklappeligt, så det kan pakkes væk, når det ikke bruges . Med en fast bundramme og 4 kvalitetshjul, er dette stativ robust og holdbart og kan derfor bære meget vægt uden at vakle. Der er ydermere bremser på to af de fire hjul, som sikrer at det bliver hvor det skal på gulvet. Stativet kan justeres så det passer til dit behov, da det med en bredde der spænder fra 128 cm til hele 188 cm i fuldt udslået tilstand, er et stativ der leverer alt den udstillingsplads du har brug for.

God pris

Med det sammenklappelige stativ, Disco I, får du ikke blot et stativ som er billigt at gå til, du får også et sammenklappeligt stativ som fungerer i funktion og i praksis. Såfremt du ønsker at optimere brugen af plads yderligere, kan vi anbefale at supplere med et metalgitter som bund til stativet, til opbevaring af sko eller andet. Dette er det perfekte stativ til dig der ønsker et rummeligt sammenklappeligt stativ, uden at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Fordele ved garderobestativet i krom:

 • Super pris
 • Kan udvides til en bredde på hele 188 cm
 • Sammenklappeligt garderobestativ

 

Transportabelt Rejsestativ 195

Rejsestativ sammenklappeligt


Pris: 959,00         Levering: 70,00         Totalpris: 1.029,00         Læs mere


Super til en hurtig opstilling

Er du en rejsende sælger, der ofte laver hurtige opstillinger, eller vil du bare have et stativ der holder i mange år? Så er dette stativ løsningen. Det er et godt robust stativ, som virkelig kan holde til noget, og det er derfor også et godt valg til dig, der skal bruge et stativ som du ofte kan slå op og ned, når du skal have det med på messer og til butiksbesøg.

Du får et superb stativ der kan reguleres og indstilles i både højden og bredden, så du kan tilpasse det til hvad der skal fremvises, og mængden af denne. Det er ydermere et stativ med fire robuste hjul, hvoraf to af dem, er med bremser, så stativet både kan flyttes rundt og holdes på plads når det skal. Stativet er med sit minimalistiske og elegante design i krom, en tidløs klassiker der kan holde i mange år.

Fordele ved transportabelt rejsestativ 195

 • Genialt til hurtige opstillinger
 • Robust og nemt at have med
 • Kan reguleres i både højden og bredden
 • Et stativ der kan holde i mange år

 

Se også vores Guide til de 5 bedste tøjstativer.