70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Gitter & tilbehør til gitre

Gitter & tilbehør til gitre

I kategorierne herunder finder du gitter til ophænging på væggen eller samling til gondoler på gulvet i din forretning. Du kan også bestille alskens tilbehør som vægbeslag, varekroge og hylder til dine gitre.

Flot varepræsentation med et dekorationsgitter

Det kan blive til en rigtig flot - og lidt anderledes - varepræsentation, hvis du hænger dekorationsgitre op på væggen. Med varekroge og hylder samt andre former for ophæng kan du lave en let og luftig varefremvisning, som stadig er robust.

Vi leverer både kvadratiske og aflange dekorationsgitre. De aflange gitre kan samles 3 ad gangen og monteres på en ramme med hjul, og - vupti! - du har en gittersøjle, som kan stå hvorsomhelst i forretningen, hvor der er plads, og hvor den gør sig bedst. Til de kvadratiske dekorationsgitre kan du købe standere med hjul og på den måde lave en fritstående gittervæg, som ligeledes kan stilles, hvor du vil.

Vi har naturligvis også en underkategori, hvor du kan bestille diverse tilbehør, beslag og ophæng til dine gitre, så du kan bestille det hele på én gang.

Køb dekorationsgitre og få din helt egen specielle varepræsentation.

Butiksindretning med ManneQ.com få gratis uvurderlig vejledning og rabat på køb

 
Butiksindretning - billede af butik

I ManneQ.com er vi mestre i butiksindretning til alle typer butikker!

Ring 70 236 136 eller send os en mail på: info@ManneQ.com - så finder vi rette løsning til netop jer.