70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Vægskinner & Vandrør

Vægskinner & Vandrør

Firkantede & runde vægskinner - vægsystemer med beslag - grå eller sorte vandrør?

Er du på udkig efter et vægsystem eller tilbehør til det vægsystem, du allerede har? Her har vi samlet alle vores vægsystemer til at hænge varer op på væggen og præsentere dem. Du finder her firkantede vægskinner, runde vægskinner, vægsystemer v.h.a. beslag, vægsøjler i grå og sorte vandrør, samt interiør serier, hvor du får vægskinner og andet interiør i samme design. Gældende for alle vores vægsystemer er, at de kommer med en masse tilbehør såsom udhæng, holdere, dekostænger, varekroge etc.

Vægsystemer med alskens væginventar

I denne kategori kan du se alt det butiksinventar, du kan vælge til at hænge på væggene i din forretning: Superplug-serien, Superskinne, panelvægge, Zeta-skinner og Element serien. Du kan også se på kombinerede væg- og gulvsystemer til butiksindretning:  Framework, Pipe-Line og sorte og grå vandrør ... jo du læste rigtigt!

Vægskinner, fronthæng, dekostænger, varekroge, fødder til vægskinner m.m.

Vi fører et kæmpe udvalg af alt du behøver et dit vægsystem. Alt fra vægskinner og søjler i enhver art til dekostænger, fronthæng, varekrog etc, som du sætter på dit nye vægsystem.

Hvilket vægsystem skal jeg vælge? 

I ManneQ.com er vi godt klar over, der er meget at vælge imellem, derfor har vi herunder samlet en oversigt, som gerne skulle gøre det lidt lettere. Og husk, at du altid kan ringe til os. Vi hjælper dig gerne både med at finde det system, der er rigtigt for dig og hvilke vægskinner, tilbehør til vægskinner etc, du skal bruge til det. Ring 70 236 136 - vi er altid klar til at hjælpe også selv om du måske slet ikke har besluttet dig for noget. 

Billigt vægsystem? Vælg en Superskinne løsning - nok Danmarks billigste vægsystem

Superskinnen det billigste du overhovedet kommer i nærheden af - og selv trods den lave pris, er det stadig et system, men rigtig mange muligheder.

Framework - Firkantede vægskinner - fod til L & T-gondoler - krom, titan, alu og sort

Hvis du er på jagt efter et super lækkert vægsystem med firkantede vægsøjler, du udover at kunne bruge til dit vægsystem, også kan bygge gondoler med, så vælg Framework. Framework er en super lækker kvalitet og du kan i dette vægsystem også vælge at bygge T og L gondoler ved brug af de skinner, der har T eller L fod. Derudover fås framework i farverne: krom, titan, alu og sort - så du er på alle måder sikret dit helt specielle udtryk.

Pipe-Line - Runde vægsøjler-  Ø 40 el. 60 mm - valgfri rund fod - krom, titan, alu, sort

Pipe-line er en utrolig eksklusiv serie med runde vægskinner i krom, titan, alu eller sort. De lækre skinner kan påsættes fod så du kan bygge gondoler - og derudover, kan du vælge imellem en rørtykkelse på enten 40 eller 60 mm. Vi synes ganske enkelt dette system er smukt, elegant og helt fantatisk moderne med sit design og flotte finish. At så lækkert et system kan sælges for så lidt som det faktisk gør, er vi ret imponerede over. 

Super-Plug vægsystem - vægbeslag & væginventar uden skinner med elegante beslag

Super-Plug er en genial serie af fantastiske flotte beslag i børstet satin krom, du behøver ingen skinner og kan sætte disse beslag, hvor du vil. Det er med SuperPlug utroligt hvordan alting svæver på væggene! Superplug er butiksinventar, der smyger sig ind i butikkens andre dele, prøverum, tøjstativer og prisskilte på elegant vis. Naturligvis er der muligt at købe vægplader til Super-Plugs, hvis du ønsker at sætte beslagene på plade.

Water-Pipe - Grå vandrør til butiksindretning - skab et moderne og industrielt look

Butiksindretning med grå vandrør er blevet utroligt populært. Vandrør giver et flot råt look og industrielt look - og samtidig har du et vægsystem med vægmoduler, der kan holde til næsten alt. Vandrør vægskinnerne får ikke ridser i lakken eller knubs på samme måde, som andre vægsystemer kan gøre. Med vandrør har du derfor et system, som altid ser nyt ud på den flotte industrielle måde.

Vandrør - Vægsystem og butiksinventar i sorte vandrør - søjler, stativer og borde m.m.

Vores vandrør serie med sort pulverlakerede jernrør og diameter Ø35 mm er en vanvittig gennemført serie af sorte vandrør til butiksindretning. Du får både vægmoduler, stativer og borde i denne serie og alt er udformet i et overbeviserende vanvittigt flot design. Naturligvis fås "Vandrør" med masser af tilbehør til selve vægsøjlerne.

Elements - Vægmonterede stativer, fritstående stativer og gondoler i eksklusiv kvalitet

Elements er en lille serie butiksinventar med et super eksklusivt look. Du skruer de elegante vægstativer fast i væggen og får et stativ, der virkelig vækker opsigt og sikrer sublim fremvisning af varer. Derudover består elements af en vanvittig flot gondol i enten krom eller børstet satin krom. Gondolen har 4 flotte glashylder og har på samme måde som vægstativet et helt unikt og flot design. I Element serien, kan du også få flotte fritstående stativer og skilteholder, du kan sætte, hvor du vil på dine flotte elementer.

 

Vægsystemer - lidt mere info om diverse vægsystemer og vægskinner generelt:


Skinner på væggen - hvordan fungerer det og hvad er den billigste løsning?

Søger du en hurtig og navnlig billig butiksindretning skal du overveje Superskinnen. Systemet består af skinner med huller i, som du skruer fast på væggen. Herefter kan du påsætte hylder, bøjleophæng eller dekostænger, hvor du kan ophænge diverse varespyd og fronthæng. Du finder er et meget stort udvalg i løsdele til Superskinne-systemet på disse sider. Med Superskinnen får du ikke mulighed for at bygge gondoler, men det får et vægsystem for meget få penge.

SuperPlug - salgsvægge med beslag i børstet krom

SuperPlugs serien er vores øjesten indenfor butiksindretning. Delene er i mat satinkrom og delene bogstaveligt talt forsvinder, bliver nærmest usynlige, når du sætter varerne op på de forskellige former for ophæng. Du kan indrette en hel butik med SuperPlugs eller måske starte med en mindre ophængning i en krog eller et hjørne af forretningen.Når du ser, hvor flot og eksklusivt, du kan få din forretning til at fremstå med disse 'usynlige' ophæng, er vi sikre på, at du vil blive lige så begejstret for SuperPlugs, som vi er.

Du starter med at skrue et lille firkantet monteringsbeslag fast på væggen. I beslaget kan du derefter påsætte kroge, spyd, beslag til hyldeknægte, bøjleophæng, etc., etc. Ophængningen fortsætter derpå med flere monteringsbeslag, som opsætter præcis der, hvor du vil have det. Og når varerne anbringes på ophæng og hylder, kan SuperPlugs-beslagene praktisk talt ikke ses. Et genial form for butiksindretning.

Kombineret butiksinventar

Sådan kalder vi de serier af butiksinventar, hvor du kan vælge væginventar kombineret med borde og tøjstativer o.l. med det samme look.

Elements-serien er kendetegnet ved, at alle inventardele er i 25 mm firkantrør. Alle inventardele føres i enten krom eller børstet satinkrom. Butiksinventaret i Elements omfatter væghængte bøjlestativer, fritstående tøjstativer, 2-arms stativer, glasborde, T-gondeler med glashylder. En spændende indretningsserie, for dig, som vil have noget anderledes butiksinventar.

Framework er et skinnesystem suppleret med L-søjler og T-søjler, så man kan opbygge næsten hvad som helst fritstående eller op mod en væg.

Pipe-Line et endnu et skinnesystem som har en masse tilbehørsdele, fx hyldeknægte, lampearme, skodisplay, boldringe, lige fronthæng, varespyd, skrå fronthæng, hatteholder, taskearm, U-bøjlestang, varekroge, eurokroge, almindelige melaminhylder i flere farver, melaminhylder med akrylforkant, søjler og fodplader til søjler, som du kan samle til gondoler til at stille rundt om på gulvet. Et butiksinventar-system med mange muligheder.

Framework og Pipe-Line bruger det samme tilbehør, så du kan kombinere de to systemer helt frit.

Grå og sorte vandrør

Water Pipe serien er lavet i grå vandrør. Her kan du finde vægsystem, stel til oplængsborde, hele tøjstativer samt prøverum. Går du efter solid og robust indretning i din forretning, er Water Pipe måske lige noget for dig.

Til allersidst går vi "helt i sort" med Iron Pipe-serien:

'Iron Pipe' betyder direkte oversat 'jernrør', og det er lige netop, hvad Iron Pipe serien er lavet af. Matte sortlakerede vandrør, der er skruet sammen til tøjstativer og andet butiksinventar, så er du til sort butiksindretning ser det  ... lyst! ...  ud for dig her!

Vælg dit favorit-vægsystem

Se på de forskellige vægsystemer og vælg det, som passer til dig og dine ønsker til butiksindretning.

God fornøjelse!

Butiksindretning med ManneQ.com få gratis rådgivning og rabat på køb

 
Butiksindretning - vægsystemer og vægskinner

I ManneQ.com er vi mestre i butiksindretning til alle typer butikker.

Ring 70 236 136 eller send os en mail på: info@ManneQ.com - så finder vi rette løsning til netop jer.