70 236 136
Sikker betaling
Hurtig levering
Fuld returret

Vægsystemer

Vægsystemer

På udkig efter et vægsystem eller tilbehør til det vægsystem, du allerede har? Her er samlet en masse forskellige systemer til at hænge varerne op på væggen og præsentere dem. Rillepaneler giver en fleksibel og alsidig butiksindretning, som du kan ændre efter lyst og behov. Du kan påhægte vægsystemerne diverse elementer, varekroge, hylder i glas eller andre materialer, udhæng, holdere, dekostænger og mange andre slags tilbehør. Se i underkategorierne, hvad vi kan tilbyde også til dit vægsystem.

Vægsystemer med alskens væginventar

I denne kategori kan du se alt det butiksinventar, du kan vælge til at hænge på væggene i din forretning: Superplug-serien, Superskinne, panelvægge, rillepaneler, Zeta-skinner og Element serien. Du kan også se på kombinerede væg- og gulvsystemer til butiksindretning:  Framework, Pipe-Line og sorte og grå vandrør ... jo du læste rigtigt!

Rillepanel - en klassiker som altid er god

På et rillepanel kan du rokere om på alle elementer efter lyst og behov og dermed forny din udstilling uden andre udgifter end lidt arbejdsindsats.
Samtidigt kan du udbygge - eller skrumpe - din udstilling efter sæson eller tema.

Vi har rillepaneler i forskellige størrelser og farver til din butik. Et rillepanel i højglans i sort eller hvid højglans er særligt elegant og kan give din butik et enestående særpræg.

Stort set hele tilbehørsprogrammet for rillepaneler passer også til ZETA-skinnen, og du kan sagtens have både rillepaneler og ZETA-skinner samtidigt

Gondolen - væginventaret ud på gulvet

Rillepaneler behøver ikke kun at hænge på væggen. De kan glimrende anbringes på såkaldte gondoler med eller uden hjul. Gondolen kan du anbringe, hvor du vil i butikken, afhængig af varerne og hvor de præsenteres bedst. Vores gondoler, som vi lagerfører i flere farver og størrelser, er altså tydeligvis i familie med det vægmonterede butiksinventar, og vælger du en indretning med rillepaneler, kunne en yderligere indretning med en eller flere gondoler være en rigtig god idé.

Supergod butiksindretning

SuperPlugs serien er vores øjesten indenfor butiksindretning. Delene er i mat satinkrom og delene bogstaveligt talt forsvinder, bliver nærmest usynlige, når du sætter varerne op på de forskellige former for ophæng. Du kan indrette en hel butik med SuperPlugs eller måske starte med en mindre ophængning i en krog eller et hjørne af forretningen.Når du ser, hvor flot og eksklusivt, du kan få din forretning til at fremstå med disse 'usynlige' ophæng, er vi sikre på, at du vil blive lige så begejstret for SuperPlugs, som vi er.

Du starter med at skrue et lille firkantet monteringsbeslag fast på væggen. I beslaget kan du derefter påsætte kroge, spyd, beslag til hyldeknægte, bøjleophæng, etc., etc. Ophængningen fortsætter derpå med flere monteringsbeslag, som opsætter præcis der, hvor du vil have det. Og når varerne anbringes på ophæng og hylder, kan SuperPlugs-beslagene praktisk talt ikke ses. Et genial form for butiksindretning.

Skinner på væggen

Søger du en hurtig og navnlig billig butiksindretning skal du overveje Superskinnen. Systemet består af skinner med huller i, som du skruer fast på væggen. Herefter kan du påsætte hylder, bøjleophæng eller dekostænger, hvor du kan ophænge diverse varespyd og fronthæng. Du finder er et meget stort udvalg i løsdele til Superskinne-systemet på disse sider.

Kombineret butiksinventar

Sådan kalder vi de serier af butiksinventar, hvor du kan vælge væginventar kombineret med borde og tøjstativer o.l. med det samme look.

Elements-serien er kendetegnet ved, at alle inventardele er i 25 mm firkantrør. Alle inventardele føres i enten krom eller børstet satinkrom. Butiksinventaret i Elements omfatter væghængte bøjlestativer, fritstående tøjstativer, 2-arms stativer, glasborde, T-gondeler med glashylder. En spændende indretningsserie, for dig, som vil have noget anderledes butiksinventar.

Framework er et skinnesystem suppleret med L-søjler og T-søjler, så man kan opbygge næsten hvad som helst fritstående eller op mod en væg.

Pipe-Line et endnu et skinnesystem som har en masse tilbehørsdele, fx hyldeknægte, lampearme, skodisplay, boldringe, lige fronthæng, varespyd, skrå fronthæng, hatteholder, taskearm, U-bøjlestang, varekroge, eurokroge, almindelige melaminhylder i flere farver, melaminhylder med akrylforkant, søjler og fodplader til søjler, som du kan samle til gondoler til at stille rundt om på gulvet. Et butiksinventar-system med mange muligheder.

Framework og Pipe-Line bruger det samme tilbehør, så du kan kombinere de to systemer helt frit.

Grå og sorte vandrør

Water Pipe serien er lavet i grå vandrør. Her kan du finde vægsystem, stel til oplængsborde, hele tøjstativer samt prøverum. Går du efter solid og robust indretning i din forretning, er Water Pipe måske lige noget for dig.

Til allersidst går vi "helt i sort" med Iron Pipe-serien:

'Iron Pipe' betyder direkte oversat 'jernrør', og det er lige netop, hvad Iron Pipe serien er lavet af. Matte sortlakerede vandrør, der er skruet sammen til tøjstativer og andet butiksinventar, så er du til sort butiksindretning ser det  ... lyst! ...  ud for dig her!

Vælg dit favorit-vægsystem

Se på de forskellige vægsystemer og vælg det, som passer til dig og dine ønsker til butiksindretning.

God fornøjelse!

Butiksindretning med ManneQ.com få gratis uvurderlig vejledning og rabat på køb

 
Butiksindretning - billede af butik

I ManneQ.com er vi mestre i butiksindretning til alle typer butikker!

Ring 70 236 136 eller send os en mail på: info@ManneQ.com - så finder vi rette løsning til netop jer.